2009-04-03

PM...

Har kommit inför utställningen nästa Fredag. Det är 3 Pomeranian anmälda blir så nyfiken att veta vilka dom andra 2 är om vi får nån konkurans i våran klass!!! Spännande ska det då bli att ställa ut henne för första gången.
I helgen åker vi iväg till stugan syster och hennes hundar kommer ochså hem så det ska bli så kul att träffas igen.Det bli ju inte så ofta då vi bor så längt ifrån varandra. Har tänkt hinna trimma Mira under helgen så hon är fin inför Långfredagen.

3 kommentarer:

  1. Hej Linda!
    Våran dator har varit på rep så jag har inte kunnat läsa din blogg på ett tag... en av de andra pommarna är Midas, den tredje vet jag inte- jag ringde till Midas matte som heter Inger Andersson!! och frågade henne om hon skulle döma på långfredagen och varför hon inte sagt något på träffen om detta....(domaren heter ju Inger Andersson och jag såg ju att denna domare även dömde grupp 10 vinthundar och Midas matte har ju haft uppfödning på Afghaner)...Midas matte blev som ett frågetecken och sa att hon skulle inte alls döma men det finns en annan Inger Andersson som bor i Byske som också har uppfödning på Afgan...så det kanske är förklaringen. Då kom hon på att kanske hon skulle anmäla Midas så han får lite träning inför specialen.
    syns på fredag, kul:-)...Kram på er båda, pussa på Mira!

    /Helena, Pomstar´s

    SvaraRadera
  2. Roligt att hon kommer med Midas, då får vi se vem den tredje Pommen är!!!
    Ska bli kul att ses igen:)

    SvaraRadera