2010-01-11

Lilla Julafton...

Har Mira haft på jobbet idag det var länge sen jag sett henne bete sig så här.. Hade nämligen en säljare på morgonen som hade en resväska med nya produkter att visa upp och Mira var som galen!!! Hon har packat upp och kollat runt bland allt nytt som fanns i väskan och provsmakat lite hamster mat och testat lite leksaker. Mest kär blev hon i en kattleksak med ljud som har samma färg som hon och det är klart hon ska få den kommer snart hem.... Men hon förstod inte riktig att man måste vänta några dagar på det man beställer....

5 kommentarer:

  1. Hej och tack för gratualtionerna!

    Hoppas att allt är bra med er!

    Lycka till med kommade år, vi lär ju ses ;P

    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Vilket märke på hundschampo skulle du som arbetar i butik rekomendera, de finns ju hur många som helst av välja mellan :)Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Elin! Ja det finns verkligen en uppsjö av olika schampoo inte lätt att veta vad man ska köpa!! Det märket som jag gillar bäst heter Espree och finns i många olika varianter beroende på päls osv. Det är ett drygt shampoo där doften sitter kvar länge:)Jag använder Rainforest till Mira. Sen finns det ett som heter Milk ´n Honey Schampo som är milt och bra som vardags shampoo tycker jag.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Tack snälla!
    Anette tpsade också om Espree, hon använder Espree valpschampoo till valpar så det blir kanske att börja med det. Sedan får man väl prova sig fram, försöka hitta rätt i djungeln :)
    Sedan så ska man även försöka hitta nån form av spray"balsam". Vad har du för favort där? Det är så skönt att ha kunnigt folk att fråga :)
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Hej Elin!
    Hoppas mailen har hjälp dig:)
    Du är alltid välkommen att höra av dig om du funderar på något:)
    Kram kram.

    SvaraRadera