2010-04-13

Till minne av Mira...

Min älskade Mira Mi har nu fått somna in, det gör ont i hjärtat att du inte finns hos mig längre men jag vet att du har det bättre där du är nu och slipper ha ont.
Du var en aldeles speciell hund med ett hjärta av guld, och jag är tacksam över den korta tid vi fick tillsammans och alla fina minnen.
Sov gott min lilla Pussimull flicka.

6 kommentarer:

  1. Ååååhhh, så jobigt för Dig även om hon kanske får det bättre nu, men alltid så hjärtslitande när man blir tvungen till sådant här! Hon verkade ju på bilderna att se ut som en riktig pralin, så otroligt söt och vacker, fast jag kan ju inget om den rasen!! Är verkligen ledsen för vad Du har gått igenom!

    På utställningarna har det blivit fler och fler rosetter ser jag!! Jag bugar och niger och GRATULERAR Dig för dina framgångar!!! Så ljuvligt härligt för Dig!!!

    Dessutom så har du en supersnygg tröja på dig, så där härligt grön färg som jag älskar!!

    Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Jag känner & sörjer med dig Linda och vi får minnas Mira för den underbara hund hon var.

    Många kramar/ Helena , Pomstar´s.

    SvaraRadera
  3. Älskade Mira!
    Du har lämnat jorden alldeles för tidigt och vi som lärde känna dig sörjer dig. Ditt minne lever kvar i våra hjärtan och vi minns dig med alla dina små egenheter och som det busfrö du var.

    Sov gott!

    /Nikki och Mysan med familj

    SvaraRadera
  4. Tusen tankar till dig och lilla Mira gumman.
    kram

    SvaraRadera
  5. Visste inte att lilla Mira är oxå i hundhimmeln. Det fanns många söta och fina änglar som fick en fin kompis av våran Kalle. Kraaam Orvokki♥

    SvaraRadera