2009-05-09

Lyckad dag...

När vi vaknad i morse så var det kallt och grått ute och det hade regnat under natten, så det blev vinterjackor och varma kläder på. När vi kom mot Boliden så hade det då ljusnat lite iaf. och vi hade tur under dagen inte en enda regn droppe föll. Som vanligt var vi ute i god tid till och med först på plats:) Så vi han surra lite med folk och dricka massa kaffe. Domaren var väldigt noga i sin bedömmning så det drog ut ganska mycket på tiden. När det blev vår tur så var Mira på G hon var riktigt allert och jag tyckte att hon visade upp sig riktigt bra. Hon stog fint och stilla på bordet och det gick bra att visa tänderna. Hon fick HP och blev BIRVALP med kanon kritik.
Sen blev det en ganska lång väntan inför finalerna så Mira fick ligga i buren och vila upp sig lite. Själv hann jag få i mig massa kaffe och mackor, allt för att hålla värmen det var riktigt kallt.
Till slut så var det då dax för finalerna, och Mira var riktigt pigg och själv var jag ganska lugn inte alls nervös, vi fick gå några vändor och domaren började tacka av folk och vi var fortfarande kvar, fick gå lite till och ställa upp igen och Mira skötte sig riktigt snyggt. Sen började domaren placera ut ekipagen och vi var fortfarande kvar oj så spännande.. sen var det bara Mira och en Jack Russel kvar och vi fick gå ett sista varv och det blev terriern som vann och Mira blev då BIS 2.a:)) Vi vann en massa fina priser och en 15 KG säck med hundmat!!! Riktigt nöjd är vi över dagen det var en välordnad och trevlig utställning. Nu laddar vi om för i morrn igen då det bär av till Piteå...

Riktigt kallt.
Mira på Bordet.


Två glada...

6 kommentarer:

  1. Ett jättestort Grattis!
    Lycka till i morrn!

    SvaraRadera
  2. så fina & duktiga ni är, och än en gång grattis!
    Kram å synses tomorrow!

    /Helena, Pomstar´s.

    SvaraRadera
  3. Tack så mycket!!

    Helena ja vi ses i morrn:)

    SvaraRadera
  4. Så roligt!!!
    Låter som hon va en riktigt duktig tös.
    Vilka sötnosar ni är.
    Lycka till i morron.
    Ska bli spännande och höra hur det gick.

    Stort grattis härifrån Norsjö.
    ps Funkade underredet på vagnen.?

    SvaraRadera
  5. Ja hon var riktigt duktig, du har ju lärt henne lite vett under helgen du var här;)
    Det blev kanon, så skönt att slippa gå och bära på allt:))

    SvaraRadera